fredag 17 oktober 2008

Din egna dröm värld...

yeey nu har man då äntligen färgat håret men orkar inte inte lägga ut bild på den så hur det ser ut nu får bli ett missterium tills vidare :P
Annars har det väl inte hänt sså mycket mer att jag har sjukt ont i magen vet inte hur mycket jag ätit idag men det är mycket!

Har varit lite på ug också och träffat tex. Peter fluga så spela lite biljard med han. Helt plötsligt kommer han med frågan:
-Har du ätit choklad isabelle?
- Ja, det har jag väl vadå då?
Jag började täcka för ansiktet och tänkte fan nu har jag väl finnar eller ngt.
-Nej inte det men såg det på din röv
-va? Är den så stor?!
-Nej den har blivit snyggare nu.
Det var inte precis det första som kom upp i mitt huvud jag har väl fått större röv eller så har jag suttit i ngt brunt. Jag menar hur ska man ta det som en kommentar?
Men iallafall övertexten har någon mening den också för när jag satt i bilen tillbaka på vägen hem så satte jag på den finaste låten på min mobil det vill säga samson och Regina någonting :P
Och slöt mina ögon jag kunnde se svagt ljus från bilarna som körde förbi. Inget ljud förutom musiken och mina miljontals tankar. Bilen bulrade av den ojämna vägen och jag tänkt fan att jag inte kunnat stanna i detta ögonblicket alla beskymer försvann för en sekund och jag kännde verkligen att jag inte ville komma tillbaka till verkligheten..

måndag 13 oktober 2008

Singel eller förhållande?





Hey hopp igen då ;)




Som vanligt ligger jag och tråkar och funderar på vilket som är bäst singel eller förhållande?


Jag menar singel, man är fri och behöver inte bry sig om shit min kille/tjej kommer bli jätte sur om jag sitte för nära den här killen/tjejen eller om man går på fest och bara festa med sina kompisar och inte känna att man måste hålla händerna i styr. Och har inte ni kännt någon gång när ni kanske är på fest utan er kille eller tjej att man blir jävligt ensam och tänker fan!


Men samtidigt är man i ett förhållande kan man gossa och sånt hur mycket man vill och typ när man vill. Som tjej att gå runder och ha kul med massa andra killar är inte precis bra för vårat ryckte och okej att det ger status för er killar men erkänn det är skönt ibland att bara vara med en som vet vad precis du gillar och var du helst vill bli kysst tex. mm.


Jag vet inte varför men mer och mer ofta har jag fått känslor av att jag inte klarar av detta förhållandet med Sebastian och mig men när han väl är hos mig känns det inte mer än rätt.


Jag menar är det inte så det ska kännas...?

Gör inte slut med dig pojkvän när du är tvungen att sova över hos han samma dag.

Okey, hey allt foks eller ja det är förmodligen inte så många som läser men jag lättar iaf på hjärtat.

Jag sov över hos min kille Sebastian hela helgen för att det hade brunnit i vårt trapphus så vi fick inte gå in i vår lägenhet och bla bla bla men det var inte det jag skulle prata om. Så iaf fredag var helt underbar kom hem från småland träffa mamma och körde raka vägen hem till Sebastian. Lördag blev inte så underbar, han har precis fyllt 17 och han skulle ha gäster då och den kommande dagen. Vi kolla på och mös lite samtidigt sen duscha vi och gjorde oss igordning. Sen blev det ett slage jag började slå han och han slog mig allt skit som hände. Men plötsligt börjar jag stört böla och han undra om han slog för hårt men det var inte det..

Alla känslor och allt jag velat säga kom ut genom tårarna och fick inte stopp på dom. Och helt plötsligt kom dom orden som göra att jordbävning bryter ut i ett förhållandet

- Jag vill göra slut!

- Vad? sa Sebastian

- Jag vill göra slut.

Sebastian som trodde att han varit för hårdhänt började förlåta för det. Men han vet inte att jag har suttit och funderat detta i några veckor. Fast det var inte lika lätt som jag trodde. Jag kom på hur mycket jag igentligen älskade han och hur mycket jag skulle sakna honom om jag bara hade lämnat 6 månader så där.

Så det här med att göra slut får nog vänta ett bra tag till innnan det kommer upp.

Älskar dig Sebastian <3

Ha det folket hoppas jag inte var för dryg men kom ihåg att det inte var någon som tvinga er till att läsa ;) <3