söndag 30 augusti 2009

Bättre utan svartsjuka.

Hej igen alla bloggläsare!

Sebastian var på fest här om dagen, och nu kanske ni tänker "va fan skriver hon om hans liv för?" men jag kommer till saken. Där träffade han en ny tjej kompis som han var jätte ivrig att tala om för till mig. Han säger att hon är jätte trevlig och jag vill inte verka sur så jag försöker väl verka något sådär intresserad. Nu sms:ar dom jätte mycket (enligt mig då) och saken är att jag inte gillar detta, jag gillar inte det alls! Det är inte så att jag inte att jag inte litar på Sebbe utan mer att jag är rädd att han ska få känslor för henne. Jag har själv sårat Sebbe på det visset innan och det började med att jag träffade En trevlig kille på en fest och så började vi sms:a allt slutade med att vi fick känslor för varandra och att jag höll på att mista Sebbe!!!
Nu är jag rädd för att Sebbe gör så mot mig, fast han säger att hon har kille och att han aldrig skulle kunna göra så mot mig, så kan man faktiskt aldrig hjälpa sina känslor.
Och tänk om han blir lika feg som mig och inte vågar berätta det för mig, vad ska jag göra då?
Jag hatar att vara svartsjuk! Men det sista jag vill är att förlora han utan att veta om det...

onsdag 26 augusti 2009

Kan det bli bättre?


Hallåja!

Har inte skrivit något på länge, men det är som vanligt då. Men jag kan börja med att berätta lite nya "stuff".
Jag var här om dagen i Sthm för att bland annat åka lufftballong, men det blev inställt!
Men det var ändå lika kul för hade ju Sebstian med. Det var första gången på gröna lund också det var skit kul rent ut sagt.
Nu har man ju börjat i nian också och känner att jag vill göra så bra ifrån mig som möjligt i och med att dom andra åren inte varit så lyckade...
Jag önskar att jag hade något mer som är roligt att läsa men just känns allt normalt och underbart i mitt liv igen, man får ju bara hoppas att det håller i sig ;D
Ni som vill kan även gå in på min bilddagbok "Sebbelover"

Puss på näsan på er alla (L)